Disseny gràfic

Tres serveis al mateix temps independents i complementaris.

Aquesta àrea reuneix tres serveis al mateix temps independents i complementaris.

En funció de les seves necessitats, el client podrà triar entre qualsevol d’ells o per un procés que els integri tots.

Tres serveis

 

Maquetació

Maquetació

La maquetació consisteix a distribuir estètica i funcionalment els elements que componen les pàgines de llibres i revistes: textos, títols, fotografies, gràfics, taules, publicitat, etc., mitjançant recursos tipogràfics, la utilització de colors i una disposició adequada i equilibrada d’imatges i text.
Disseny gràfic

Disseny gràfic

El disseny gràfic és la part més artística i creativa de l’ofici editorial: il·lustracions i portades de llibres, elements publicitaris, creació de logotips i imatges corporatives i la seva aplicació al material de papereria (sobres, targetes, carpetes), el disseny de packaging, etc.
Impressió

Impressió

Communico posa a disposició dels seus clients el servei d’impressió més adequat a cada treball: offset o digital, en color o en blanc i negre, amb diferents acabats, tintes especials, enquadernats, encunyacions, etc. No totes les impremtes estan especialitzades en els mateixos treballs ni ofereixen els mateixos preus. Treballem amb diversos proveïdors per tal d’oferir-te la millor solució per a cada tipus d’encàrrec al millor preu.